Uwagi i propozycje odnośnie działania forum
Moderator: iro
W kwestii wyjaśnienia rzeczy transparentnych. Okazy własne można śmiało zamieszczać na forum w zakładce " Galeria". Zaś w galerii Towarzystwa są prezentowane okazy osób należących do TPSD.
Na łamach forum jest przyjęte ( jak również na innych forach ) przedstawienie się, lub ewentualnie formy grzecznościowe w rodzaju : "witam" , "dzień dobry " etc.
Jako że forum traktuje o rzeczach dawnych proszę się nie dziwić z tak archaiczne formy grzecznościowe nadal tu istnieją.
Rozumiem że w innych kręgach kulturowych te kwestie mogą być inaczej postrzegane jak np. w Islamskiej Republice Pakistanu skąd Kolega się odezwał ( deklaracja użytkownika). Przestrzeganie tych form było by mil widziane.
Życzę owocnego zamieszczania zdjęć i korzyści z forum.
(odźwierny Cerber ) kornik
Na łamach forum jest przyjęte ( jak również na innych forach ) przedstawienie się, lub ewentualnie formy grzecznościowe w rodzaju : "witam" , "dzień dobry " etc.
Jako że forum traktuje o rzeczach dawnych proszę się nie dziwić z tak archaiczne formy grzecznościowe nadal tu istnieją.
Rozumiem że w innych kręgach kulturowych te kwestie mogą być inaczej postrzegane jak np. w Islamskiej Republice Pakistanu skąd Kolega się odezwał ( deklaracja użytkownika). Przestrzeganie tych form było by mil widziane.
Życzę owocnego zamieszczania zdjęć i korzyści z forum.
(odźwierny Cerber ) kornik
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
Jeśli kolega pochodzi z Pakistanu i chce pokazywać drewno z tego jakże bogatego kraju, to proponuję załozyć w zakładce "Galeria" temat np. : "Skamieniałe drewno z Pakistanu"
lub wrzucać do tematu : "Skamieniałe drewno spoza terenu kraju" :
http://www.tpsd.ugu.pl/viewtopic.php?t=86
pozdrawiam
lub wrzucać do tematu : "Skamieniałe drewno spoza terenu kraju" :
http://www.tpsd.ugu.pl/viewtopic.php?t=86
pozdrawiam
Re: Mohsin
Mając dobrą pamięć do różnych stylów wypowiedzi dokończę post zgoła nie pochodzący z Pakistanu : "......ale przynajmniej na forum nie było by ograniczeń typu 5 okazów :) (Na stronie głównej to dobra rzecz) ale na forum można by to powiększyć dowolnie ..."mohsinj677 pisze: This post is so great and nice
no a co byście powiedzieli, na utworzenie nowej zakładki na stronie głównej forum TPSD ? Myślę tutaj o prywatnych galeriach zdjęć okazów własnych. Niemalże na każdym innym tematycznym forum, coś takiego się znajduje. Ktoś powie, że jest coś takiego na stronie głównej klubu TPSD, ale przynajmniej
Nurtuje mnie pytanie następującej treści ; Czyżby cząstka województwa Opolskiego stała się terytorium zamorskim państwa ze stolicą w Islamabadzie ?
A teraz coś dla rozrywki -zagadka- skąd wzięto cytowane powyżej dokończenie postu?
Swoją drogą nieładnie panie.... Pakistańczyk.. ściągać "cudze teksty"..więcej kreatywności..
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
Trudny ,choć zapewne nie beznadziejny.Oczywiście nie mam chęci tym się zajmować . Na pewne postawy jednak nie powinno się przymykać oczu.
Myślę że nie będę postrzegany jak Estwood...Clint Estwood "strzelający do każdego kołka", a jako śmieszny "odźwierny"
Myślę że nie będę postrzegany jak Estwood...Clint Estwood "strzelający do każdego kołka", a jako śmieszny "odźwierny"
Re: Uwagi i propozycje odnośnie działania forum
Forum przeniesione na nowy serwer, skonwertowane do phpBB 3.1 i zaktualizowane do wersji 3.3