Sympatycy

Tu zamieszczamy linki do stron związanych z tematyką forum

Moderator: iro

ODPOWIEDZ
kornik

Sympatycy

Post autor: kornik »

Spory odsetek użytkowników naszego forum nie jest człon.... w gronie Towarzystwa Pasjonatów Skamieniałego Drewna z tej prostej przyczyny nie są informowani o nowościach w galerii okazów pani Prezes .Galeria pokazuje przekrój drewien występujących na wielu kontynentach ,przekrój rodzajów i występowanie w okresach geologicznych.
Wnosząc że wgląd w okazy świata również zainteresuje osoby spoza TPSD pozwolę sobie zaprosić Koleżeństwo na stronę K.Sandry ...nowości :!:

Myślę że Koleżanka nie będzie mi miała tego za złe ...a zresztą... to co mi zrobi ? :mrgreen:
Jako że już się ..rozzuchwaliłem więc zgłoszę wniosek takiej treści;
zamieszczać taką wiadomość dla ogółu Koleżeństwa forumowego jakąś krótka notką? Niezrzeszeńcy " będą mieli okazję zapoznać się z nowościami ze świata .
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
sandra
Kontakt:

Post autor: sandra »

Inicjatywa Kolegi może ułatwić Gościom Forum poruszanie się po stronie o Skamieniałym drewnie i odnajdywanie zamieszczanych nowości. Dziękuję za nią, postaram się ją realizować.

Przypominam, że informacje o wszelkich zmianach i nowościach, jak i historia całego serwisu, znajdują się w zakładce "Aktualizacje" (wejście z głównej strony: www.skamienialedrewno.pl ).

Zapraszam do obejrzenia najnowszych fotografii skamieniałego drewna i innych szczątków roślinnych. Znajdują się one w zakładce "Galeria" - wejście ze strony głównej: www.skamienialedrewno.pl - okazy z Wielkiej Brytanii (9), Niemiec (2) i Madagaskaru (5).
ODPOWIEDZ