Na początek : klasyczna lokalizacja podkarkonoska - sławny Studenec : drewno pełnoobwodowe z wyraźnym rdzeniem, ładnym rysunkiem i kolorystyką bardzo typową dla tej "lokality" :
Można te zdjęcia w jakiejś większej rozdzielczości zobaczyć? Czy takie malutkie są wrzucone po prostu? Bo kliknięcie na nie przeniesieniem do fotosika skutkuje jedynie :)
eszka pisze:Można te zdjęcia w jakiejś większej rozdzielczości zobaczyć? Czy takie malutkie są wrzucone po prostu? Bo kliknięcie na nie przeniesieniem do fotosika skutkuje jedynie :)
Przepraszam, ale niestety nie mam możliwości wrzucać zdjęć większych. Już kiedyś nad tym ubolewałem Nie mam możliwości wrzucać zdjęć bezpośrednio na serwer forum, a fotosik nie pozwala mi na większy rozmiar niż 500 X 500 px. Z przyjemnością wrzucałbym zdjęcia większe...
Ale nie ma co narzekać, mam wrażenie, że moje zdjęcia i tak są większe od tych w galerii prywatnej pracowni paleobotanicznej drewien kopalnych... Prawda ?
eszka pisze:Klasa są, ale aż chciało by się je poznać bliżej, znaczy zdjęcie kawałek po kawałku obejrzeć :)
Eszka : doskonale Cię rozumiem Znam ten ból...
[ Dodano: 2014-12-14, 20:17 ]
Było trochę klasyki - to teraz ciekawostka (unikat) : Stigmaria - Broumovsko, bardzo blisko granicy z Polską, piękne tereny widokowe ech...
Te wszystkie kropki to fugngi. Nie robiłem jeszcze zbliżeń, jak kiedyś zrobię to pokażę...
Na razie odsyłam do okazów z galerii : Sudeckie drewno - tam grzybków nie brakuje...