Okazy Sandry w Katalogu 11. Targów Agatów w Niederwörresbach
Moderator: iro
Okazy Sandry w Katalogu 11. Targów Agatów w Niederwörresbach
Z przyjemnością prezentuję kilka stron z Katalogu 11. Międzynarodowych Targów Agatów,
które odbyły się w dniach od 12 do 13 Marca 2011 r. w Niederwörresbach w Niemczech.
Tematem przewodnim tegorocznych targów był agat i opal w skamieniałościach.
W katalogu znalazły się fotografie skamieniałego drewna z kolekcji Sandry, w wyśmienitym
towarzystwie okazów zagranicznych kolekcjonerów, głównie z Niemiec i Austrii, a także z Muzeum w Chemnitz.
Na stronie 40. przedstawiono agat w okazie z Polski
Zdjęcia publikowane dzięki uprzejmości organizatora Targów - dobrego znajomego Sandry - Petera Jeckela,
który gościł również na wystawie współorganizowanej przez TPSD "Skamieniała Flora" w Lwówku Śląskim, w 2008 roku.
które odbyły się w dniach od 12 do 13 Marca 2011 r. w Niederwörresbach w Niemczech.
Tematem przewodnim tegorocznych targów był agat i opal w skamieniałościach.
W katalogu znalazły się fotografie skamieniałego drewna z kolekcji Sandry, w wyśmienitym
towarzystwie okazów zagranicznych kolekcjonerów, głównie z Niemiec i Austrii, a także z Muzeum w Chemnitz.
Na stronie 40. przedstawiono agat w okazie z Polski
Zdjęcia publikowane dzięki uprzejmości organizatora Targów - dobrego znajomego Sandry - Petera Jeckela,
który gościł również na wystawie współorganizowanej przez TPSD "Skamieniała Flora" w Lwówku Śląskim, w 2008 roku.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez iro, łącznie zmieniany 4 razy.
Gratulacje i tobie się należą,,, Już wyjaśniam czytelnikom...Kolega iro, jak zwykle skromny....a któż popełnił tak śliczne zdjęcia?
Powiem więcej ,i nie ma tu cienia przesady.Kolega iro jest najlepszym polskim,fotografem skamieniałego drewna.
Z wieloletnią praktyką.
I niech ktoś spróbuje udowodnić że nie mam racji.....
Powiem więcej ,i nie ma tu cienia przesady.Kolega iro jest najlepszym polskim,fotografem skamieniałego drewna.
Z wieloletnią praktyką.
I niech ktoś spróbuje udowodnić że nie mam racji.....
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
Bardzo mi miło. Dziękuję Kolegom za gratulacje
Cieszę się, że poproszono mnie o udział w tym przedsięwzięciu i dzięki temu mogłam zaprezentować,
m.in. obok okazów ze słynnego Blue Forest, drewno z Polski.
Kolega iro jak najbardziej jest specjalistą w fotografowaniu skamieniałego drewna ....i nie tylko drewna
Cieszę się, że poproszono mnie o udział w tym przedsięwzięciu i dzięki temu mogłam zaprezentować,
m.in. obok okazów ze słynnego Blue Forest, drewno z Polski.
Kolega iro jak najbardziej jest specjalistą w fotografowaniu skamieniałego drewna ....i nie tylko drewna
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez sandra, łącznie zmieniany 1 raz.